Lawyer's office

© 2016 | PRIVACY POLICY  

JANČO A PARTNERI

Az ügyvédi irodánk hosszú ideig az egyetlen olyan szlovák ügyvédi iroda volt, amely tagja az ügyvédi irodák tekintélyes nemzetközi egyesületének az EUROJURIS International-nak.

 

EUROJURIS a kiemelt európai független ügyvédi irodák olyan vezető hálózata, amely tagsági bázisa több mint 650 különböző helyen található, több mint 50 országban. EUROJURIS International nemcsak Európában, hanem világszerte kb. 600 ügyvédi irodát és 6000 jogászt számlál.

 

EUROJURIS ügyvédi irodákat az erőforrásokat, tudást, nyelvismeretet, gyorsaságot és természetesen diszkréciót szabályozó standardok magas minősége jellemzi.

 

EUROJURIS garantálja, hogy a munka dinamikus megközelítése és a tagi irodák egyes csapatainak tevékenységének menedzsmentje úgy van kialakítva, hogy az irodák és azok ügyfelei is maximálisan elégedettek legyenek, és hogy a kölcsönös együttműködés folyamatosan javuljon.

 

EUROJURIS évente mintegy 100 szakmai rendezvényt és képzést szervez széles körű témákban, amelyek csak a tagok részére vannak fenntartva.

Az EUROJURIS központja először 2005-ben szerezte meg az ISO 9001 minősítést, és azóta ezt az rangos értékelést megtartja.

EUROJURIS